About this blog


A blog that gives guide to SPM leavers about choosing scholarship, course, universities and country, and also answering questions and inquiries

Mar 17, 2016

Pakej Indie Box Terbaik Daripada Bookcafe!

Salam semua SPM leavers, bagi SPM leavers yang sedang belajar di luar sana, pastinya anda mendapat Baucer Buku 1 Malaysia (BB1M) setiap tahun. Kadang-kadang pening juga nak beli buku apa ye? Pastu, selalu ramai yang delay last minute dan pegi je mana-mana kedai buku dan pejam mata ambik je buku mana-mana? Betul tak?

Saya pun macam tu jugak dulu. Tapi sekarang, Bookcafe ada offer satu pakej untuk memanfaatkan BB1M yang anda terima tu! Anda boleh habiskan BB1m anda tu, dapat FREE shipping lagi, kupon tunai RM5 lagi, dan paling best dapat join FREE PRO Dropship membership (orang lain bayar RM150 untuk join ni). Dengan FREE PRO Dropship membership, anda boleh jual buku sebab anda dapat diskaun 20 ke 30% dan anda sendiri boleh beli banyak-banyak buku dengan harga murah lepas ni. Pakej ni dinamakan Indie Box!

Pakej Indie Box Wow!

Dengan pakej Indie Box, anda boleh gunakan kesemua BB1M anda dengan memilih buku di website rasmi Bookcafe dengan jumlah seperti di dalam gambar. Pilih pembayaran secara BB1M dan poskan BB1M anda ke Bookcafe! Senang macam tu je!

Cara-cara nak poskan BB1M semua ada dinyatakan disini.

Masih pening nak beli buku apa? Bookcafe siapkan lagi combo untuk memudahkan anda buat pemilihan.



Tunggu apa lagi? Jom manfaatkan BB1M yang anda ada sekarang!